BeLive

Privacybeleid

PRIVACY VERKLARING BELIVE

Deze privacyverklaring geldt voor alle persoonsgegevens die worden verwerkt door BeLive.

PERSOONSGEGEVENS

BeLive verzamelt onder andere op de volgende manieren persoonsgegevens:
bij het bezoeken van onze website;

  • wanneer je jouw gegevens achterlaat op het contactformulier op onze website;
  • wanneer je zelf contact opneemt met ons per e-mail of telefoon en je jouw gegevens invult of achterlaat;
  • wanneer je jezelf op andere wijze aanmeldt om gebruik te maken van onze activiteiten en/of dienstverlening;
  • in het kader van een zakelijke relatie met BeLive.

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WE

Als werkzoekende en/of kandidaat;

  • NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens;
  • Curriculum vitae (cv), informatie over opleiding, stages en werkervaring.

Als opleiding en/of organisatie;

  • NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens;
  • Bedrijf-, Opleiding en/of functienaam.

WAAROM BELIVE GEGEVENS NODIG HEEFT

In het algemeen verwerkt BeLive je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch niet bereikt kunt worden of daar om hebt verzocht. 
Voor werkzoekenden en/of kandidaten verwerkt BeLive persoonsgegevens om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen en geschiktheid en beschikbaarheid te kunnen beoordelen in verband met een bemiddeling naar vast of tijdelijk werk dan wel een opdracht.

HOE LANG BELIVE GEGEVENS BEWAART

BeLive bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen vorm van samenwerking en/of overeenkomst met je tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

BeLive kan je persoonsgegevens doorgeven aan haar opdrachtgevers, onderaannemers die namens BeLive diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, leveranciers en overheidsinstanties. En in alle overige gevallen waarin wij hiertoe kunnen worden verplicht, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of een gerechtelijk vonnis.

COOKIES

BeLive gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die BeLive gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan BeLive hiermee haar website(s) optimaliseren.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@belive.work. BeLive zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

BEVEILIGEN

BeLive neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website www.belive.work maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door BeLive verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met BeLive via info@belive.work.


VRAGEN OF KLACHTEN

Als je nog vragen of klachten hebt over ons privacy beleid kun je contact opnemen met BeLive via info@belive.work. Je hebt ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

BeLive is als volgt te bereiken:
Postadres: Proostwetering 50, 3543 AH Utrecht

E-mailadres: info@belive.work